Dere som følger med på bloggen vår vet at Bærum har vært gjennom en fantastisk utvikling de siste årene. Og vi har minst like store ambisjoner for fremtiden.

Vi skal være en Klimaklok kommune hvor innbyggere, idrettslag, næringsliv og egne ansatte skal være med, og når vårt komplette generasjonssenter står ferdig på Fornebu vil det være et signalbygg på miljø, omsorg, samspill og det gode lokalsamfunnet. Innovasjon og digitalisering er viktige for å være en relevant og moderne kommune, og her er det full fart fremover. Vårt akseleratorprogram skal skape nye intraprenører, velferdstjenester skal leveres på nye og bærekraftige måter, fremtidens digitale skole skal utvikles, og robotisering skal gjøre at vi kan bruke våre hoder og hender til å ta vare på mennesker.

Det er liten tvil om at kommuner og byer sitter med nøkkelen til utviklingen i samfunnet. Spørsmålet er hvordan, og vi gleder oss til å finne svaret – kanskje sammen med deg?

Bli med og sett spor!

I avdelingen Strategi og utvikling jobber vi med alle disse utfordringene. Og akkurat nå søker vi flere kollegaer som vil sette spor etter seg. Vår hovedoppgave er å tilrettelegge for fremtidens tjenester og lokalsamfunn gjennom å gi strategisk og operativ støtte til kommunens ledelse. Vi er kommunens egen rådgivergruppe som gjennom kunnskap, nytenkning og samarbeid skal være gode støttespillere og utfordre kommunens ledelse. Vi har et fagmiljø innenfor områder som klima, innovasjon, utredning, analyse, metodeverk, forskning og strategiarbeid. Brobyggere og lagspillere er typiske betegnelser for oss, hvor engasjement, deling og ambisjoner står høyt i kurs. Leveransene er av høy kvalitet, vi utfordrer det etablerte og understøtter fremtidig utvikling. Vi samarbeider med innbyggere, frivillighet, næringsliv og forskningsmiljøer for å skape de beste tjenestene.

Vi har for øyeblikket syv ledige stillinger som alle skal hjelpe oss med å utvikle Bærum i den riktige retningen.  Du kan finne mer informasjon om oss og stillingene her

Bli med og sett spor.

 

Christian Græm, spesialrådgiver Strategi- og utviklingsenheten