Rådmann Erik Kjeldstadli forteller deg hvorfor Tanketanken er viktig for innovasjon i Bærum kommune.

Fra 1995 til 2015

Husker du 1995? Det var omtrent da jeg var på internett første gang. Litt famlende, men etter hvert mer nysgjerrig og ivrig. Nye muligheter som ga en annen hverdag. 2015: Ruterappen. Kjapt og greit – så lenge du har ladet mobilen. Lenge siden du var i banken. Nettbank er vårt bankbesøk i dag. Reiser kjøpes på nettet. En voldsom utvikling!

Rådmann Erik Kjeldstadli

Rådmann Erik Kjeldstadli

Tanker om fremtiden 

Det samme tror jeg vi vil tenke i 2035. Løsningene som brukes vil være andre enn i dag. Da vil også Bærums innbyggere og medarbeidere forvente at kommunen har fornyet seg. Funnet frem til de nye og bedre løsningene. Det kan være små og store endringer. Noen som fører med seg en helt annen arbeidssituasjon. Noen som bedrer den vi allerede har. Det er dette innovasjon handler om. Løfte blikket i hverdagen. Se behov som kan løses på nye og bedre måter. Bloggen gir mulighet for å få inspirasjon. Dele erfaringer på godt og vondt. Det som gikk bra. Det som gikk skeis. Raushet og tålmodighet må til.

Ta Tanketanken i bruk. Hent inspirasjon til endringer på din arbeidsplass og til dine arbeidsoppgaver. Del villig med andre. Sammen blir vi bedre.

Lykke til!

Erik Kjeldstadli, rådmann