Forurensning og renovasjon

Det nærmer seg jul og sentralhallen i kommunegården er fyllt med fargerike juletrær og masse julestemning. Hva i alle dager gjør en mangfoldig og fantasifull juletreskog i kommunegården? Tonje Spjøtvold fra Kultur og samarbeid forteller og forklarer.

Hvorfor juletreskog?

Hensikten er å forene og lage et stor «VI» i Bærum kommune. Dette er en annen måte å presentere Bærum på, hvor de enkelte delene blir en stor og spennende helhet.

For fjerde år på rad inviterer kommunen, ved Kultur og Samarbeid, næringsliv, frivillige, enkeltpersoner og kommunens egne tjenester til å lage et juletre.

Fellesskap, mangfold og kreativitet

Formannskapskontoret

Ja, og da snakker vi om et juletre i vide forstand. Ved å bruke fantasi, kreativitet og humor kan de ulike deltakerne presentere seg på en måte de ikke har gjort før. Noen har et budskap å fortelle, andre vil vise frem sider få vet om fra før, noen benytter anledningen til å gjøre noe hyggelig sammen med kollegaene sine. I år er det 32 trær som utgjør juletreskogen.

For kommunens medarbeidere er det en fin avveksling å lage en presentasjon av seg selv på en uvanlig måte.

«Det er M’en i HMS, det kan være et lite bidrag i å utvikle arbeidsmiljøet og skape stolthet» Tonje Spjøtvold

Som en del av juleforberedelsene er det en fin tradisjon å skape mangfold og fellesskap om en så  symbolsk og ufarlig ting som et juletre.

Riktig god jul alle sammen!

Tonje Spjøtvold, prosjektansvarlig, Kultur og samarbeid